Nárezové stroje

Nárezové stroje (krájače, rezacie stroje) sú zariadenia určené na profesionálne krájanie potravín najmä v gastronomickej a potravinárskej prevádzke — syrov, údenín, párkov, klobás, mäsa, chleba a pod.
Pomáhajú získať rovnako nakrájané plátky v nastaviteľnej hrúbke, vysokou rýchlosťou a efektivitou, čo ručné krájanie nezabezpečí.

Pre koho sú určené

  • Gastro prevádzky – reštaurácie, hotely, školsko-firemné jedálne, bufety, deli pulty.
  • Mäsiarne alebo prevádzky s údeninami/syrmi, kde sa vykonáva rezanie veľšieho množstva.
  • Potravinárske linky alebo catering, kde je potreba rýchleho a kvalitného krájania.

12 položiek

Parametre
Cena

Výrobca

Dostupnosť
Zľava
Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Potrebujete poradiť?

Kontaktujte nás:

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Nákupný košík