Vákouvanie a sous vide

Presnosť, chuť a kvalita – to sú hlavné výhody technológie vákuovania a varenia Sous-Vide, ktoré dnes patria medzi štandardy v profesionálnej gastronómii.

Pomocou vákuovačiek dokážete potraviny hermeticky uzavrieť do vákuových vreciek, čím sa predĺži ich čerstvosť, zachová aróma a zabráni strate výživných hodnôt.
Následne vďaka Sous-Vide vareniu pripravíte jedlá pri presne kontrolovanej teplote vo vodnom kúpeli – mäso zostane šťavnaté, zelenina si zachová farbu a chuť, a výsledky sú vždy rovnaké.

V našej ponuke nájdete profesionálne vákuovačky, vákuové vrecká, Sous-Vide kúpele a cirkulátory, ktoré vám umožnia variť moderne, efektívne a s istotou kvality.

31 položiek

Parametre
Cena
Dostupnosť
Zľava
Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Potrebujete poradiť?

Kontaktujte nás:

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Nákupný košík