Popis
Na krájanie surového mäsa, hlavne rýb a morských plodov, na tenké plátky alebo kocky
Odporúča sa používať pri príprave sushi
Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
Dlhá, úzka čepeľ
Jednostranné brúsenie
Tvrdosť čepele: cca 54 HRC
Hrúbka čepele: 3 mm
Rukoväť z orechového dreva
Odporúča sa používať pri príprave sushi
Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
Dlhá, úzka čepeľ
Jednostranné brúsenie
Tvrdosť čepele: cca 54 HRC
Hrúbka čepele: 3 mm
Rukoväť z orechového dreva
Vlastnosti:
Výška (mm): 35
Hrúbka (mm): 3
Dĺžka čepele (mm): 230
Viac z kategórie
Potrebujete poradiť?
Kontaktujte nás:
Nôž na sushi, YANAGIBA, Pirge
21,53 €
17,50 € bez DPH


