Koniec radov na hamburger. Mini konvektomat je malý zázrak do kuchyne

Arrow long prev Naspäť

Koniec radov na hamburger. Mini konvektomat je malý zázrak do kuchyne

Koniec radov na hamburger. Mini konvektomat je malý zázrak do kuchyne

Dnes je však už na trhu Mini konvektomat Mychef Quick 1T. Je výkonný, profesionálny a jeho kompaktné rozmery ho predurčujú preraziť na miestach s rýchlym servisom, kde je tradičný konvektomat pre svoje rozmery len ťažko uplatniteľný.

A tak je ultrarýchla príprava jedál bez kompromisov v chuti alebo textúre dnes už prístupná aj pre bary, kaviarne, čerpacie stanice, plážové bary, food trucky či prevádzky rýchleho občerstvenia. Burger s hranolkami pripravíte do troch minút, kuracie krídelka za jeden a pol minúty, sendviče máte hotové do minútky a dokonca do troch minút môžete hosťom naservírovať aj pizzu. Stačí zapnúť a piecť. Ak potrebujete rýchlu obsluhu a najlepšiu kvalitu pokrmov, tento malý pomocník je na nezaplatenie. Vysokorýchlostné rúry dokážu variť 5 až 20-krát rýchlejšie ako bežné modely.

S týmto dizajnovým zaradením prišla na slovenský trh spoločnosť SK GLASS. Majiteľ firmy Karol Sipos tvrdí, že oblasť gastrosektora sa dnes už vyznačuje presnosťou, rýchlosťou, úsporou energie, ale aj inovatívnosťou. Preto prinášajú produkty, ktoré sú na svetovej úrovni a získali niekoľko medzinárodných ocenení.

„Sú medzi nimi aj naše inteligentné konvektomaty a vákuové stroje Mychef zo Španielska. Tie na vytváranie pary v strojoch využívajú unikátnu technológiu s názvom Multisteam. Naparujú päťkrát rýchlejšie ako zariadenia s bojlerom. Na základe našich doterajších skúseností môžeme konštatovať, že skrátia čas varenia a zároveň kvalita takto pripravených pokrmov býva vyššia a chutnejšia. Počas cyklu varenia naše stroje monitorujú spotrebu, ktorú môžeme neskôr analyzovať a prispôsobiť jedálnym lístkom našich klientov,“ vysvetlil Karol Sipos detaily o inovatívnych zariadeniach v gastronómii.

 

SK GLASS je hlavný dovozca značky Mychef na Slovensku. Základné modely ako aj náhradné diely tak majú vždy pripravené v sklade. „V prípade potreby naši zákazníci majú možnosť zabezpečenia náhradného konvektomatu. Ročne poskytujeme servisnú prehliadku zdarma. Na základe požiadaviek ich naučíme pripraviť ich špecialitu priamo na mieste vďaka nášmu šéfkuchárovi. Všetko robíme preto, aby sme prispôsobili ich menu funkčne a efektívne nášmu stroju.“

Zamestnanci spoločnosti SK GLASS navrhujú kuchyne pre reštaurácie, školy, jedálne, kaviarne i hotely. Organizujú aj workshopy, prezentácie a živé varenia v  ich gastroštúdiu, kde si milovníci varenia pred kúpou majú možnosť bezplatne a nezáväzne vyskúšať viacero z kuchynských pomocníkov.

„Súčasťou nášho sortimentu sú profesionálne kuchynské gastro potreby ako umývačky riadu, konvektomaty, vákouvé baliace stroje, varná a chladiaca technológia a aj malé spotrebiče a náčinie pre horeca sektor. Sledujeme najnovšie trendy, aby sme mohli nájsť komplexné a inovatívne riešenia práve v tomto segmente. V rámci spolupráce riešime projekty so slovenskými výrobcami a na medzinárodnej úrovni kooperujeme s výrobcami Mychef, ATA, Robot Coupe, Aristarco, Bertos a Hendi,“ vymenoval značky v portfóliu firmy SK GLASS jej majiteľ Karol Sipos s tým, že poskytujú aj opravu a pozáručný servis na gastrotechniku a zariadenia od rôznych výrobcov.

Zdroj: TOP HORECA

Napísali o nás v magazíne TOP HORECA
Kategórie
Konvektomaty & Pece Konvektomaty & Pece
Príprava Príprava
Chladiaci program Chladiaci program
Umývací program Umývací program
Kuchynský riad Kuchynský riad
Kuchynské náradie Kuchynské náradie
Skladovanie & Hygiena Skladovanie & Hygiena
Stolový invertár Stolový invertár
Bar & Káva Bar & Káva
Pizza a pekáreň Pizza a pekáreň
Catering Catering
Stolové zariadenie Stolové zariadenie
Varná technológia Varná technológia
Jednorázové produkty Jednorázové produkty
SKLO SKLO
Nerezový nábytok Nerezový nábytok
Berndorf Sandrik Berndorf Sandrik
náhradné diely
Vitríny Vitríny
Značky