Blog
Gastroštúdio
NOVINKA
Vyskúšajte si naše konvektomaty, varnú technológiu, krájače zeleniny bezplatne a nezáväzne v našom GASTRO ŠTÚDIU v Dunajskej Strede ešte pred kúpou.
- workshopy
-živé varenie
-prezentácie
Koniec radov na hamburger. Mini konvektomat je malý zázrak do kuchyne
Dokáže variť, piecť, smažiť, grilovať, dusiť či blanšírovať. Konvektomat sa stal v gastronómii základnou súčasťou vybavenia kuchyne a je považovaný za nenahraditeľného pomocníka. Zariadenie, ktoré kombinuje funkcie teplovzdušnej a parnej rúry, pripravuje jedlo rýchlejšie, šetrnejšie, zvláda viacero jedál naraz a nahradí tak prácu niekoľkých kuchárov. Jeho nevýhodou sú však často veľké rozmery a vysoká cena.
Čo je high speed rúra?
High speed rúra (často nazývaná stroj na zrýchlené varenie alebo rúra na rýchle varenie, minikonvektomat ) je výkonný, profesionálny, kompaktný kuchynský spotrebič, ktorý kombinuje viaceré spôsoby varenia a varí oveľa rýchlejšie ako tradičné konvekčné rúry alebo grily.
Ideálne pre miesta s rýchlym servisom, zaisťujú, že získate požadovaný povrch pri ultra vysokých rýchlostiach bez kompromisov v chuti alebo textúre.
Mychef konvektomaty
Elektrické konvektomaty Mychef Distform sú inteligentné multifunkčné zariadenia pre prípravu a udržiavanie jedál. Automatizáciou varného procesu (teda znížením manipulácie) sa bezpochyby šetrí čas.
OTVORTE SI ŠAMPANSKÉ AKO PÁNI - ŠABĽOU!
V podstate sa jedná o useknutie konca hrdla fľaše. Seknutie šabľou je vedené po fľaši v mieste švu smerom k hrdlu, tak aby ostrie narazilo na sklenený výstupok na jeho konci. Sila úderu potom na tomto mieste oddelí hrdlo fľaše aj so zátkou.
TAJNÉ RECEPTY REŠTAURÁCIÍ / 22 FLORIÁN VRAKÚŇ
Podunajská nížina, oblasť s kúzelnou atmosférou,výnimočná svojimi dejinami a vzhľadom. Jej jedinečnosť dotvára miestna kuchyňa, v ktorej sa prepájajú nespútané chute Maďarska a tradície Slovenska do jedného svojrázneho celku.
BIOLOGICKY ROZLOŽITEĽNÝ RIAD
BIO riadz cukrovej trstiny a obilného škrobu je odolný vode i tukom, je nepremastiteľný a vhodný pre ohrev v mikrovlnnej rúre. Samozrejmosťou sú tiež bio poháriky. Ekologické poháriky na nápoje a BIO slamky sú vyrobené z materiálu PLA, ktorý vyzerá ako bežný plast, je vyrobený zo škrobov rastlinnej biomasy (kukurica, obilniny, celulóza).
PREDSTAVUJEME REVOLÚCIU VO SVETE VÍNA
Unikátny systém Coravin ponúka možnosť ochutnať víno z fľaše bez nutnosti vytiahnutia korku. Zariadenie pracuje na princípe veľmi tankej ihly, ktorá pomocou argónu tlačí víno z fľaše.
NENAMÁHAJTE SA S KRÁJANÍM, UĽAHČITE SI ROBOTU S POMOCOU KRÁJAČA ZELENINY
Krájač zeleniny pre malé a stredné prevádzky (20-300 jedál denne)
CHYSTÁTE SA NA SLÁVNOSTNÚ AKCIU? ČOKOLÁDOVÁ FONTÁNA BUDE TEN NAJLEPŠÍ VÝBER....
Fontána na čokoládu sa skladá zo základne, veže a špirály. Rotovaním špirály čokoláda prúdi z misy fontány po veži a potom steká po poschodiach v krásnych kaskádach do misy fontány.
AK ROZMÝŠĽATE AKÚ PANVICU SI ZAKÚPITE, ...
Naše panvice Berndorf majú keramický povrch Cera Tex, je to anorganický náter s vysokou tepelnou odolnosťou a tepelnou stabilitou, ktorý bol patentovaný v roku 2009. Tento povrch neobsahuje škodlivé látky ako sú PFOA PFOS a ťažké toxické látky.
SCHLAĎTE SA POČAS HORÚCICH LETNÝCH DNÍ
Súčasťou každého osviežujúceho nápoja je ľad. Veľkým pomocníkom pre Vás možu byť naše výrobky. A samozrejme k tomu potrebujete aj vhodné poháre
AJ VÁM SA STÁVA, ŽE ZO ZÁSUVKY VYTIAHNETE TUPÝ NÔŽ?
Chcete niečo rýchle navariť, a nedokážete narezať plátky mäsa, alebo nakrájať cibuľu?
PREČO VYBRAŤ PRÁVE INDUKČNÉ VARNÉ DOSKY?
Nemálo žien v domácnosti si láme hlavu, aké varné dosky si vybrať do modernej kuchyne. Hlavnými kritériami bývajú čisté, rovné a ľahko udržiavateľné povrchy. Najefektívnejší spotrebič z kategórie varných dosiek je indukčná varná doska, ktorá je úspornejšia ako sklo-keramická varná doska so sálavými platňami.
PODĽA ČOHO SI VYBRAŤ STRIEBORNÝ PRÍBOR?
Ak ste sa rozhodli pre kúpu strieborného príbora, rozhodli ste sa na jednej strane pre dobrú investíciu (veď nie nadarmo sa hovorí v tejto súvislosti o tzv. „rodinnom striebre“), ale zároveň budete jesť najzdravším príborom.
NOVINKA! - PONUKA JEDÁLNYCH A NÁPOJOVÝCH LÍSTKOV V NAŠOM SORTIMENTE.
Tak ako sa každé hotelové a reštauračné zariadenie snaží inovovať a zatraktívniť ponuku pre svojich zákazníkov, je dôležité v akom prevedení sa táto ponuka k hosťovi dostáva.
AKO SA STARAŤ O ANTIKOROVÝ RIAD?
Neznášate čistenie pripálených hrncov? Chyba je občas na strane kuchára, no často sú pripálené jedlá dôsledkom nekvality riadu, ktorý používate. Nemusíte byť profesionálny kuchár, aby ste ocenili