Mychef konvektomaty

Arrow long prev Naspäť

Mychef konvektomaty

Mychef konvektomaty

Prečo si kúpiť konvektomaty od Myhef Distform?  Tieto rúry ú inteligentné multifunkčné zariadenia pre prípravu a udržiavanie jedál. Automatizáciou varného procesu (teda znížením manipulácie) sa bezpochyby šetria čas.

Pokrmy sú pripravené rýchlejšie v priemere o 20 % v porovnaní s klasickými statickými rúrami a to aj vďaka zabudovanému ventilátoru. Úspora energie pri varení dosahuje až 50 %, ak to porovnáme s tradičným spôsobom varenia v klasických zariadeniach.

Mychef COOK
Rúra pre tých, ktorí chcú viac, za menej

Mychef COOK je profesionálný konvektomat, ktorý varí ako vy: bez komplikácií , s praktickosťou. Jeho inovatívna technológia varenia, optimalizované ovládanie a odolné materiály z neho robia ideálne zariadenie pre reštaurácie, hotely, a gastro prevádzky.

Mychef kuchár-cabecera3

 

Kombinovaná rúra,
neobmedzený potenciál varenia

Mychef COOK je kombinovaná rúra s tromi režimami varenia: konvenčným, kombinovaným a parným. Jeho SmartClima Plus technológia automaticky nastavuje úroveň vlhkosti rúry, vstrekovanie alebo odoberanie pary pre perfektné varenie. A jeho inteligentné systémy MultiSteam, UltraVioletSteam a DryOut Plus sa koordinujú, aby ste dosiahli čo dôslednejšie varenie a štavnatejšie jedlá.

To znamená nekonečný potenciál varenia. Môžete pražiť, variť, piecť, vyprážať, variť na pare, vákuovo variť, dehydratovať, atď.

https://www.youtube.com/watch?v=oX6XKoUX-Eg

Para v rekordnom čase

Hustá para od 30 ° C za 45 sekúnd s technológiou MultiSteam ; najrýchlejší systém výroby a riadenia pary na trhu , s minimálnou spotrebou vody a najefektívnejším výkonom. Profesionálna kombinovaná rúra Mychef COOK generuje paru 5 -krát rýchlejšie ako rúra s boilerom, v ktorej para stúpne iba nad 100 ° C a trvá viac ako 3 minúty.

 

Čistá, sterilizovaná para

Vďaka patentovanému systému pary UltraVioletSteam je výstup pary absolútne čistý a sterilizovaný, a to aj pri veľmi nízkych teplotách. Získajte čistú a hustú paru vďaka ultrafialovej technológii, ktorá eliminuje všetky prítomné mikroorganizmy.

Automatické čistenie, 100% sterilizované

Inteligentný systém automatického umývanie, ktorý automaticky odstráni všetky druhy nečistôt, navyše, vďaka patentovanej technológii UltraVioletSteam je vaša rúra 100% bez baktérií a pripravená na ďalšie pečenie.

pozrite si naše Mychef konvektomaty, sme priamym dovozcom pre Slovenskú republiku

 

Podobné produkty

Kategórie
Konvektomaty & Pece Konvektomaty & Pece
Príprava Príprava
Chladiaci program Chladiaci program
Umývací program Umývací program
Kuchynský riad Kuchynský riad
Kuchynské náradie Kuchynské náradie
Skladovanie & Hygiena Skladovanie & Hygiena
Stolový invertár Stolový invertár
Bar & Káva Bar & Káva
Pizza a pekáreň Pizza a pekáreň
Catering Catering
Stolové zariadenie Stolové zariadenie
Varná technológia Varná technológia
Jednorázové produkty Jednorázové produkty
SKLO SKLO
Nerezový nábytok Nerezový nábytok
Berndorf Sandrik Berndorf Sandrik
náhradné diely
Vitríny Vitríny
Značky