PREDSTAVUJEME REVOLÚCIU VO SVETE VÍNA

Arrow long prev Naspäť

PREDSTAVUJEME REVOLÚCIU VO SVETE VÍNA

PREDSTAVUJEME REVOLÚCIU VO SVETE VÍNA

Vychutnajte si víno bez otvorenia fľaše

 

Unikátny systém Coravin ponúka možnosť ochutnať víno z fľaše bez nutnosti vytiahnutia korku. Zariadenie pracuje na princípe veľmi tankej ihly, ktorá pomocou argónu tlačí víno z fľaše. Samotný argón ako aj schopnosť regenerácie korku chránia víno, teda aj s ďalším plnohodnotným vyzrievaním. Nový model One spája všetky výhody modelu Eight a Two, ale v jednoduchšom prevedení. 

 

,, Ide o jednej z najzaujímavejších nových výrobkov pre milovníkov vína, ktorý sa objavil za posledných tridsať rokov,, - Robert Parker, svetoznámy americký kritik

 

Coravin predstavuje revolúciu vo svete vína, dáva slobodu experimentovať s vínom bez toho, aby ste otvorili celú fľašu. Nečakajte na špeciálnu príležitosť, aby ste si vychutnali vzácny kúsok zo svojej zbierky, s Coravinom môžete porovnávať a objavovať vína ako nikdy predtým. Je skvelou pomôckou pre milovníkov vína a pre zberateľov drahých vín, ktorí by radi skontrolovali evolúciu vína vo vnútri fľaše bez toho, aby ho znehodnotili. Vďaka Coravinu sa bude vaša vinotéka vyprázdňovať bez toho, aby ste museli svoje obľúbené ročníky neustále nahrádzať novými. Tento systém nájde svoje využitie aj v rukách profesionálov. Majitelia reštaurácií určite ocenia širší výber ročníkov, ktoré budú môcť ponúkať svojim zákazníkom.

Jednoduché použitie

 

  1. Prepichnutie korku

Coravin sa dá použiť na všetkých tichých vínach. Stačí, keď zatlačíte ihlu do korku, aby ste sa dostali k vínu

  1. Naliatie vína

Nakloňte fľašu, ako keby ste nalievali víno z otvorenej fľaše do pohára. Stlačte spúšť, aby ste spustili tlak argónu do fľaše. Uvolnite spúšť a ak máte v pohári požadované množstvo, fľašu nakloňte znovu do normálnej polohy.

  1. Vychutnávanie

Po vytiahnití ilhy, sa korok prirodzene zacelí a bude aj naďalej chrániť víno po ďalšie mesiace či roky.

 

 

Táto revolúcia vo svete vína sa na trh dostala v júli 2013. Jeho použitie je pomerne jednoduché. Coravin najprv pomocou dutej ihly z chirurgickej ocele so špeciálnym poťahom prepichne korok a umožní tak naliať víno do pohárov bez toho, aby bol obsah fľaše vystavený vonkajším elementom. Jednoduchým stlačením spúšte na zásobníku potom nahradí víno, ktoré z fľaše ubudlo, vzácnym plynom argónom. Keďže argón nemá chuť ani vôňu, na rozdiel od kyslíka pomáha uchovávať kvalitu vína. Keď ste s množstvom naliateho vína spokojní, ihlu z korku jednoducho vytiahnite a podtlak z hrdla fľaše ju automaticky vzduchotesne uzavrie. Bez starostí sa tak môžete podeliť o poklady vo vašej kolekcii vín bez toho, aby ste museli vypiť celú fľašu.

 

Nakupujte Coravin na našej webstránke a ochutnajte obľúbenú fľašu vína už zajtra TU:

http://skglass.sk/sk/produkt/5852/coravin-model-one-s-dvoma-argonovymi-kapsulami

Kategórie
Konvektomaty & Pece Konvektomaty & Pece
Príprava Príprava
Chladiaci program Chladiaci program
Umývací program Umývací program
Kuchynský riad Kuchynský riad
Kuchynské náradie Kuchynské náradie
Skladovanie & Hygiena Skladovanie & Hygiena
Stolový invertár Stolový invertár
Bar & Káva Bar & Káva
Pizza a pekáreň Pizza a pekáreň
Catering Catering
Stolové zariadenie Stolové zariadenie
Varná technológia Varná technológia
Jednorázové produkty Jednorázové produkty
SKLO SKLO
Nerezový nábytok Nerezový nábytok
Berndorf Sandrik Berndorf Sandrik
náhradné diely
Vitríny Vitríny
Značky