AK ROZMÝŠĽATE AKÚ PANVICU SI ZAKÚPITE, ...

Arrow long prev Naspäť

AK ROZMÝŠĽATE AKÚ PANVICU SI ZAKÚPITE, ...

AK ROZMÝŠĽATE AKÚ PANVICU SI ZAKÚPITE, ...

Naše panvice Berndorf majú keramický povrch Cera Tex, je to anorganický náter s vysokou tepelnou odolnosťou a tepelnou stabilitou, ktorý bol patentovaný v roku 2009. Tento povrch neobsahuje škodlivé látky ako sú PFOA PFOS a ťažké toxické látky. Celková povrchová vrstva má 35 +/- 5 mikro, skladá sa zo základnej vrstvy, pričom približne 4:1 (vrstva by nemala byť viac ako 50 mikro, pretože pri vypaľovaní dochádza potom k trhlinám).

 

          Čo sa týka tzv. teflónových panvíc (pretože každý výrobca má iný názov pre povrchovú vrstvu a prísne si stráži receptúru), tak v porovnaní  s novým keramickým povrchom je menej tepelne odolný. V praxi to znamená, že (podľa typu povrchu) pri zohriatí nad 260°C sa uvoľňujú škodlivé látky, ktoré by mohli nevhodne vplývať na zdravie ľudí. U panvíc s keramickým povrchom je možné tento nahriať až do 450°C , ale to už s ohľadom na bod tavenia hliníka 660°C a nie s ohľadom na možnosť uvoľnenia škodlivých látok, môže dôjsť k deformácii panvice.

 

   Pokiaľ sa jedná o odolnosť voči oteru povrchu, je potrebné povedať, že takýto povrch je odolnejší ako teflón. Ale jedným dychom treba dodať, že nie je nezničiteľný. V prípade, že sa na povrchu narába s ostrými predmetmi, dôjde k narušeniu povrchovej vrstvy. Jedná sa však o estetickú, nie funkčnú záležitosť.

MasterChef panvica

Ballarini MasterChef Classic Series

Panvice s vysoko kvalitným neprilnavým povrchom KERAVIS bez PFOA, ťažkých kovov a niklu. Povrch je odolný vysokým teplotám. Pri použití elektrickej a sklokeramickej dosky, ploché dno zaručuje rovnomerné rozloženie tepla.

Ergonomicky tvarovaná rukoväť, tepelne izolovaná má perfektné uchopenie a je odolná v rúre teplotám až do 160°C. Vhodné do umývačku riadu.

Kategórie
Konvektomaty & Pece Konvektomaty & Pece
Príprava Príprava
Chladiaci program Chladiaci program
Umývací program Umývací program
Kuchynský riad Kuchynský riad
Kuchynské náradie Kuchynské náradie
Skladovanie & Hygiena Skladovanie & Hygiena
Stolový invertár Stolový invertár
Bar & Káva Bar & Káva
Pizza a pekáreň Pizza a pekáreň
Catering Catering
Stolové zariadenie Stolové zariadenie
Varná technológia Varná technológia
Jednorázové produkty Jednorázové produkty
SKLO SKLO
Nerezový nábytok Nerezový nábytok
Berndorf Sandrik Berndorf Sandrik
náhradné diely
Vitríny Vitríny
Značky