Popis
Moderná a najefektívnejšia technológia zušľachťovania, zmäkčovania a zvyšovania kvality a chuti mäsa.
Strojček kombinuje metódu hlbokého narezania mäsových vlákien s jemným vyklepávaním.
Vďaka strojčeku sa skracuje čas marinovania, varenia, vyprážania a grilovania zmäkčeného mäsa.
Pri nárazoch čepele sa prísady a omáčky vtláčajú do mäsa.
Mäkké pružiny, ľahšia práca, vyšší kulinársky efekt.
Strojček kombinuje metódu hlbokého narezania mäsových vlákien s jemným vyklepávaním.
Vďaka strojčeku sa skracuje čas marinovania, varenia, vyprážania a grilovania zmäkčeného mäsa.
Pri nárazoch čepele sa prísady a omáčky vtláčajú do mäsa.
Mäkké pružiny, ľahšia práca, vyšší kulinársky efekt.
Vlastnosti:
Šírka (mm): 150
Výška (mm): 118
Dĺžka (mm): 42
Potrebujete poradiť?
Kontaktujte nás:
Strojček na zmäkčenie mäsa, HENDI, Profi Line, 51 čepelí, Biela, 42x150x(H)118mm
19,66 €
15,98 € bez DPH


